O NAS

SPOZNAJTE NAS

Smo podjetje A & I, d.o.o., ki deluje že od leta 1991 in zastopa lahko gradbeno mehanizacijo, predvsem mini bagre IHI (danes imenovane KATOIMER) in nakladalnike proizvajalca GEHL. Poleg tega imamo tudi druga zastopstva, kot na primer za stroje proizvajalcev HYDREMA in PAUS (mobilni bagri, specialni demperji, zgibni nakladalniki z rotacijo roke), prodajamo pa tudi ostale pripomočke za gradbeništvo, kot so na primer hidravlična kladiva angleškega proizvajalca ARROWHEAD ROCKDRILL in nakladalne strmine italijanskega proizvajalca USCO. V ponudbi imamo tudi gumi gosenice različnih proizvajalcev.

Zaradi obsežne izbire velikosti in teže gradbenih strojev ter dodatne opreme in pripomočkov se stroji znamke GEHL uporabljajo v gradbeništvu, kmetijstvu, industriji …

Poleg tega uvažamo še rabljene stroje predvsem iz Nemčije in z Nizozemske. Za vsa naša zastopstva imamo eno leto garancije na nove stroje in opremo. S pogodbenimi serviserji pokrivamo vsako slovensko regijo, saj so za nas edini cilj zadovoljni kupci.

Veselimo se prihodnosti, saj smo pripravljeni na nove izzive in naloge, ki nas čakajo. Vrata našega podjetja so široko odprta. Če ste vsaj malo radovedni, potem prestopite naš prag.

KONTAKTIRAJTE NAS